Guillem Ortega Rosell

Guillem Ortega Rosell: Professor de violí

th_guille_spotligthComençà el seus estudis musicals amb el seu germà Juanma, continuant  al Conservatori Professional de Música “Mestre Vert” de Carcaixent. Posteriorment ingressa en l’acadèmia “Duetto” de València amb el professor Vicent Huerta amb qui acaba el Grau Superior de Violí, i de Música de Cambra al Conservatori Superior de Música de València.

Ha realitzat classes de perfeccionament amb els professors Enrique Palomares, Agustín León Ara, Félix Ayo, Miguel Ángel Gorrea, Agustín León Ara, Victor Martín, Vicent Huerta, Jose Luís García Asensio i Gerard Claret. 

Ha sigut professor interí a diversos conservatoris, com al Conservatori Superior de Música “Oscar Esplà” d’Alacant, Conservatori Professional nº 2 de València, Ontinyent, Oliva, Dénia, Requena i Elx. Concertí i membre de nombroses orquestres de la Comunitat Valenciana.

Com a complement a la seva formació ha assistit a cursos amb prestigiosos professors Suzuki com Claudio Forcada, Sergio Castro, Barbara Parham, Akiko Ooi i Michael Pon.

Actualment cursa 3er nivell de formació Suzuki als cursos de formació de la European Suzuki Association amb la professora Ana María Sebastiàn.